Hemstädning

När du har flyttat in i din nya bostad har du förhoppningsvis hittat ditt drömboende. Grattis till ditt nya hem! Hemmet är en plats för avkoppling och vila i ett annars kanske hektiskt liv. Man städar inte enbart av hygieniska skäl, utan även för att ingjuta lugn i sin själ. Att omge sig med ordning skapar ro och underlättar att organisera såväl vardagsliv som tankar. Som tur är behöver du inte ägna en massa tid till detta. Det är idag lättare än någonsin att anlita hemstädning och det finns flera firmor som erbjuder hemstädning i Stockholm med omnejd.

För även om ett välstädat hem är ryggraden i ett trivsamt boende kan det vara svårt att hinna med att ingjuta det tillståndet i ett pressat schema. Den dyrbara fritiden används ofta hellre till annat än städning. Men visst är det skönt att komma hem till en skinande blank, nystädad lya!

Du kan enkelt välja mellan antingen enskilda städtillfällen eller fördelaktiga abonnemang, vilket lönar sig i form av ett bättre pris per gång. Städpersonalen har tystnadsplikt för att skydda ditt privatliv. Vad ingår då i en hemstädning? Jo, utförlig rengöring av kranar, köksbänk, badkar och kyl samt avkalkning i dusch och spegelputs. Dessa och många andra tjänster tar ditt hem från rörigt till skinande rent, detta från avloppsrör till diskbänk! Flera komfortabla tilläggstjänster underlättar ditt liv ytterligare. Kanske vill du ha en grundlig rengöring av någon köksmaskin, vars avlagringar vuxit likt årsringar på ett träd? Eller bäddning av säng, strykning av kläder och förrådsstäd? Blomvattning utomhus gör, i sin tur, att ditt hus strålar av liv. Ta en titt på den färgglada paletten av tjänster redan ikväll och få ett zenfyllt hem imorgon!